Nybörjarkurser inklusive Nybörjarmedlemskap!

Om du vill lära dig att spela golf så är det bästa sättet att gå en Nybörjarkurs!
Vår golftränare är PGA Golf-professional och är legitimerad tränare med Högre TränarUtbildning (HTU) och med 30 års erfarenhet.

Du får lära dig golfens grunder i både praktik och teori.
Vi har ett väl utvecklat nybörjarprogram som följer SGF:s och PGA:s nya utbildningssystem som kallas ”Grönt kort på väg till hcp 36″.

Under 6 kurstillfällen där du själv väljer tider som passar dig, intensiv eller långsammare kurs, lär vi dig grunderna i golfspelet och du får tillfälle att öva alla sorters slag medan du på teorikursen får lära dig golfvett och golfregler i praktik ute på banan.
Du övar teorin på nätet och spelar en kort bana i början, en bana som blir längre med ökad kompetens.

Vi startar nybörjargrupper under hela golfsäsongen och vi börjar den första golfskolan för nybörjare redan 17 april och kör varje vecka hela september ut. Under kursen får du låna utrustning av oss, du får fria rangebollar, övningar för teori på nätet, gratis tillgång till korthålsbanan och spela stora banan med din fadder.

Efter avslutad kurs ingår ett Nybörjarmedlemskap i Ängsö GK  vilket innebär att du spelar fritt på Ängsö GK hela 2024 men också att du kan boka och spela mot greenfee på nästan alla banor i Sverige! Du har också fria rangebollar på Ängsö GK så att du kan träna så mycket du vill utan extra kostnad!
Vi har  kurser på kvällstid, dagtid, vardagar, helger och även intensivkurser. Självklart kan du också ta enbart privatlektioner om du önskar. Valet är ditt.

Den första nybörjarkursen utomhus startar onsdag den 17 april 2024 kl: 18:00
En ny kurs startar varje onsdag från vecka 16 – 23 och vecka 27 – 38.

Om du har några frågor eller undringar, tveka inte att kontakta vår Pro på fatah.guedra@outlook.com eller på telefon 0708-66 09 64

Anmälningsformulär
Nybörjarkurs med Nybörjarmedlemskap 2024