Nybörjarkurser

Nybörjarkurser inklusive Nybörjarmedlemskap från 17 april!
Om du vill lära dig att spela golf så är det bästa sättet att gå en Nybörjarkurs!
Vår golftränare är PGA Golf professional och är legitimerad tränare med Högre Tränarutbildning (HTU) och med 30 års erfarenhet.
Du får lära dig golfens grunder i både praktik och teori.
Vi har ett väl utvecklat nybörjarprogram som följer SGF:s och PGA:s nya utbildningssystem som kallas ”Grönt kort på väg till hcp 36″.
Under 6 kurstillfällen där du själv väljer tider som passar dig, intensiv eller långsammare kurs, lär vi dig grunderna i golfspelet och du får tillfälle att öva alla sorters slag medan du på teorikursen får lära dig golfvett och golfregler i praktik ute på banan.
Du övar teorin på nätet och spelar en kort bana i början, en bana som blir längre med ökad kompetens.
Vi startar nybörjargrupper under hela golfsäsongen och vi börjar den första golfskolan för nybörjare redan 17 april och kör varje vecka hela september ut. Under kursen får du låna utrustning av oss, du får fria rangebollar, övningar för teori på nätet, gratis tillgång till korthålsbanan och det nya övningsområdet samt spela stora banan med din fadder.