Greenfee

9-håls Greenfee
Vardag: 250 kr.
Helg: 300 kr
OBS: Kan ej kombineras med andra rabatter.

Pay & Play
På helgfria fredagar öppnar vi upp banan för Pay & Play-spel. Det enda kravet är att minst en person i bollen har officiellt handicap. Pay & Play-gäster anmäler sig och betalar greenfee enligt gällande prislista. Läs mer här!

Samarbete 2021 Ängsö GK – Surahammars GK
Fullvärdiga medlemmar i Ängsö GK och Surahammars GK spelar fritt på varandras banor på helgfria vardagar samt efter klockan 13.00 på lördag, söndag och helgdag under perioden 1 maj – 31 oktober under förutsättning att båda banorna är öppna med ordinarie greener.
Tävlingsgreenfee erläggs dock som vanligt.

GKplus_logo_2015_4 red
GKplus

Fullvärdiga medlemmar i nedanstående klubbar spelar fritt på varandras banor på helgfria vardagar samt efter klockan 13.00 på lördag, söndag och helgdag under perioden 1 maj – 31 oktober. Vid spel före kl. 13.00 på lördag och söndag och helgdag betalas ordinarie greenfee.

Burviks GK, Friiberghs GK, Grönlunds GK, Hallstaviks GK, Roslagens GK, Sala GK, Vassunda GK, Trosa GK samt Ängsö GK.

Greenfeeöverenskommelser  (gäller ej vid reducerad greenfee)
Medlem i någon av nedanstående klubbar erhåller 80 kr rabatt (junior 40 kr) på ordinarie greenfee på helgfri vardag. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter eller reduktioner (t.ex. höst- eller vintergreenfee)
Arboga GK, Fullerö GK, Frösåkers GK, Köpings GK, Orresta GK, Surahammars  GK, Fagersta GK, Sala GK, Skerike GK, Tortuna GK och Västerås GK

Medlem i Strömsholms GK erhåller 40 kr rabatt (junior 20 kr rabatt) på ordinarie greenfee vid spel på helgfri vardag.

Fritt spel för juniorer 2021
helgfria vardagar under perioden 14 juni-18 augusti spelar juniorer från nedanstående golfklubbar fritt på nedanstående banor.
På helger gäller normala greenfee-regler.
Arboga GK, Fagersta GK, Frösåker GK, Fullerö GK, Köpings GK, Orresta GK, Sala GK, Skerike GK, Surahammars GK, Tortuna GK och Västerås GK

logo golfhäftetGolfhäftet
Vi är med i Golfhäftet. Detta innebär att du som har golfhäftet erbjuds att spela på Ängsö GK vid ett tillfälle/säsong på valfri helgfri vardag för 50 % av ordinarie greenfee, dvs 50% av 450 kr = 225 kr.