Nybörjarkurs

header nybörjarkurs red

Om du vill lära dig att spela golf så är det bästa sättet att gå en nybörjargolfskola.

Då får du lära dig golfens grunder i både teori och praktik. Vi har ett väl utvecklat nybörjarprogram som följer SGF´s och PGA´s nya utbildningssystem som kallas:

”Grönt kort på väg till hcp 36″.

Under golflektionerna så lär vi dig grunderna i golfspelet och du får tillfälle att öva alla sorters slag medan På teorikursen så får du lära dig golfvett och golfregler. Den nya metodiken i praktik innebär att nybörjaren spelar en kort bana i början, en bana som blir längre med ökad kompetens. Vi startar nybörjargrupper under hela golfsäsongen och vi börjar den första golfskolan för nybörjare redan i mitten av april och kör hela september ut.
Under kursen får du låna utrustning av oss och får litteraturböcker. Vi har följande kurser att välja på: kvällstid, dagtid, vardagar, helger och även intensivkurser.
Självklart kan du också ta enbart privatlektioner om du önskar. Valet är ditt.

Den mest populära golfskolan är kvällstid. Vi bokar lektionstillfällena så att tiderna passar alla deltagare, i första hand måndagar och torsdagar.
Skulle du missa ett kursmoment så kan du ta igen det med en annan grupp som pågår parallellt.

Den första nybörjarkursen utomhus startar onsdag den 18:e april klockan 18:00

En ny kurs startar varje vecka från vecka 16 till 24 och från vecka 26 till vecka 38.

Priset för denna kurs är 1985:- inklusive rangebollar, lån av klubbor och kurslitteratur. I kursavgiften ingår även ett teoriprov, ett uppspel samt tre rundor på banan med din fadder. Under kursdagarna har du fria rangebollar och tillgång till korthålsbanan även för egen träning.

Erbjudande från Ängsö GK till dig som tar golfkurs hos oss första året. Du betalar endast 2 995 kronor för både golfkursen och medlemskap.

För mer information och anmälan kontakta oss:
Tfn 0708-66 09 64, hem tfn 021- 80 04 25, e-post fatah.guedra@swipnet.se