Greenfee

9-håls Greenfee
Vardag: 250 kr.
Helg: 300 kr
OBS: Kan ej kombineras med andra rabatter.

Pay & Play
På helgfria tisdagar öppnar vi upp banan för Pay & Play-spel. Det enda kravet är att minst en person i bollen har officiellt handicap. Pay & Play-gäster anmäler sig och betalar greenfee enligt gällande prislista. Läs mer här!

Samarbete 2022 Ängsö GK – Surahammars GK
Fullvärdiga medlemmar i Ängsö GK och Surahammars GK spelar fritt på varandras banor på helgfria vardagar samt efter klockan 13.00 på lördag, söndag och helgdag under perioden 1 maj – 31 oktober under förutsättning att båda banorna är öppna med ordinarie greener.
Tävlingsgreenfee erläggs dock som vanligt.

GKplus_logo_2015_4 red
GKplus

Fullvärdiga medlemmar i nedanstående klubbar spelar fritt på varandras banor på helgfria vardagar samt efter klockan 13.00 på lördag, söndag och helgdag under perioden 1 maj – 31 oktober. Vid spel före kl. 13.00 på lördag och söndag och helgdag betalas ordinarie greenfee.

Burviks GK, Friiberghs GK, Grönlunds GK, Hallstaviks GK, Roslagens GK, Torshälla GK, Trosa GK,Vassunda GK, Åkersberga GK samt Ängsö GK.

Fritt spel för juniorer 2022
Detta gäller för 2022 (Ej Hälla GK): Fritt spel för juniorer upp till 18 år i Västmanlandsklubbarna (Ej på Hälla GK) under sommarlovet(13/6-12/8) måndag-fredag ingen tidsbegränsning.
På helger gäller normala greenfee-regler.
Arboga GK, Fagersta GK, Frösåker GK, Fullerö GK, Köpings GK, Orresta GK, Sala GK, Skerike GK, Surahammars GK, Tortuna GK och Västerås GK

logo golfhäftetGolfhäftet
Vi är med i Golfhäftet. Detta innebär att du som har golfhäftet erbjuds att spela på Ängsö GK vid ett tillfälle/säsong på valfri helgfri vardag för 50 % av ordinarie greenfee,