2020-11-12: Kiosken snart färdig

Här ser vi stora delar av arbetslaget som snart färdigställt vår nya kiosk.
Mycket bra jobbat gubbar!

2020-01-26: 3 klubbor + putter

Tävling i januari??  Jajamen!!

Ängsö anordnade tävlingen ”3 klubbor + putter” den 26:e januari och gensvaret var fantastiskt!
Tävlingsledningen fick justera maximala antalet lag allteftersom anmälningarna sprutade in och till slut stod 146 förväntansfulla spelare
på tee för att spela en 2-mannascramble med endast 3 klubbor + putter per person.
Tävlingen blev en stor succé och tävlingsledningen fick många värmande kommentarer från lyckliga spelare.
Stort tack även till Janna och Kerstin som sålde korv, toast, kaffe med mera så det stod härliga till samt Torsten och Kjell-Ove som skötte parkeringen med den äran!

2019-11-02: Allhelgonagolfen

Nädå, en tävling till hann vi med innan säsongen avslutades.
Allhelgonagolfen spelades den 2 november och samlade ett startfält på 86 spelare i 43 lag.
Alla hade roligt och berömde banan och arrangemanget.

2019-10-14: Kylslaget

I fantastisk härligt höstväder spelades i söndags årets (kanske) sista tävling.
Vinnare i årets Kylslaget blev Bertil och Mathias Overmark på 40 poäng. Stort grattis! 🏆

Bilden kan innehålla: 2 personer, personer som ler, personer som står och inomhus  Bilden kan innehålla: en eller flera personer, moln, himmel, gräs, utomhus och natur  Bilden kan innehålla: träd, himmel, växt, utomhus och natur

2019-08-17: Teen Tour Future

Ängsö GK hade förmånen att få anordna en tävling i Teen Tour Future-serien och den anordnades den 17:e augusti i ett omväxlande väder.
Våra Ängsö-ungdomar visade framfötterna på ett mycket bra sätt och dominerade faktiskt pojkklassen där Elias Guedra segrade 5 slag före Simon Wallén!
I flickklassen ledde Hanna Sjöberg efter första varvet och slutade på en mycket hedrande tredjeplats.

I första bilden ser vi segraren Elias Guedra flankerad av andrapristagaren Simon Wallén till höger och tredjepristagaren Oliver Gemmel från Eskilstuna GK till vänster.
Bilden bredvid visar segraren Malin Spångberg, Falun-Borlänge, tillsammans med tvåan Ida Sundgren, Örebro City, till vänster och vår egen tredjepristagare Hanna Sjöberg till höger.

2019-07-11: Ängsöveckans 2-mannascramble

Ängsöveckans 2-mannascramble gick av stapeln i ett till en början lite kyligt väder men avslutades i ett härligt sommarväder. Flera olika aktiviteter fanns vid olika hål, bland annat ”Närmast bullpåsen på fairway” som sponsrades av Brynolf Bagare vilka inte bara bidrog med det fina priset på denna aktivitet utan också med utlottningspriser. Tävlingsledningen fick många uppskattande kommentarer och uppmanades att fortsätta med dessa inslag i tävlingar.
Tävlingen var uppdelad i två klasser och på bilderna ser vi vinnarna i Äkta makar/Sambo-klassen, Leif Östnes och Elisabeth Asmussen samt vinnarna i Mix-klassen, Elias Guedra och Kasper Sandgren vilka flankerar Kaspers mamma tillika ägare av Brynolf Bagare, Anna Sandgren. I bakgrunden tävlingsledaren Kenneth Thunblom.

2019-06-06: Jubileumsgolfen

I strålande solsken på Nationaldagen uppmärksammade vi klubbens 40-års jubileum med en medlemstävling med efterföljande grill.
Tävlingsformen var 2-mannascramble i ett flertal klasser
Arrangemanget blev en rungande succé och röster hördes som efterfrågade ett liknande evenemang även nästa år! Vi får se… 🙂
Stort tack till alla som deltog, till Conny som fixade käket, Anna Sandgren som gjorde dom fina tårtorna och till styrelse/tävlingsledning som möjliggjorde detta!

____________________________________________________________________________________________________________________________________

2019-05-02: Åke Hultströms Minne

Vår första tävling, den traditionella  Åke Hultströms Minne, spelades i blandat väder den 1:a maj med ett nästan fullt startfält, jätteroligt!
På bilden ser ni vinnarna Ulf Larsson och Peter Pantzare.
Vi säger grattis till vinsten!

2019-04-10: Uteserveringens ansiktslyft

Äntligen är bygget av våra nya tak på uteserveringen färdigt!
På bilden ser ni hjältarna som gjorde’t.

2019-03-28: Öppning med sommargreener

På fredagen öppnade banan med sommargreener och det var fullt hela helgen! Alla som spelade berömde våra greener och fairway, många kunde inte tro att det bara var i slutet av mars!
På 9 1/2:an serverades korv, våfflor, makor, godis, dricka o kaffe och det uppskattades mycket av både medlemmar och gäster.
Även under nästa vecka och helg ser det ut som om vi är ensamma i distriktet om att ha banan öppen med ordinarie greener och tees så vi hoppas på mycket folk även då.

2019-03-19: Uteserveringens ansiktslyft

Arbetet med att bygga 2 nya tak över uteserveringen fortskrider enligt plan.

Årsmöte 2019

Årsmötet äger rum den 21 februari klockan 19:00 och alla medlemmar med rösträtt är välkomna.

2019-01-31:

Det nya numret av Klubbnytt har skickats ut och kan även läsas här:

Klubbnytt Januari 2019