2019-04-10: Uteserveringens ansiktslyft

Äntligen är bygget av våra nya uteserveringstak färdigt!
På bilden ser ni hjältarna som gjorde’t.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

2019-03-28: Öppning med sommargreener

På fredagen öppnade banan med sommargreener och det var fullt hela helgen! Alla som spelade berömde våra greener och fairway, många kunde inte tro att det bara var i slutet av mars!
På 9 1/2:an serverades korv, våfflor, makor, godis, dricka o kaffe och det uppskattades mycket av både medlemmar och gäster.
Även under nästa vecka och helg ser det ut som om vi är ensamma i distriktet om att ha banan öppen med ordinarie greener och tees så vi hoppas på mycket folk även då.

2019-03-19: Uteserveringens ansiktslyft

Arbetet med att bygga 2 nya tak över uteserveringen fortskrider enligt plan.

Årsmöte 2019

Årsmötet äger rum den 21 februari klockan 19:00 och alla medlemmar med rösträtt är välkomna.

2019-01-31:

Det nya numret av Klubbnytt har skickats ut och kan även läsas här:

Klubbnytt Januari 2019