GKplus

GKplus_logo_2015_4 redGKplus – samarbete mellan nio golfklubbar
Läs mer här: http://www.gkplus.se/index.html

I GKplus ingår följande golfklubbar: Burvik GK, Friiberghs GK, Grönlund GK, Hallstavik GK, Roslagens GK, Vassunda GK, Sala GK, Trosa GK och Ängsö GK.

Som fullvärdig medlem i Ängsö Golfklubb (Äger en spelrätt samt betalar fullvärdig årsavgift) spelar du fritt på samtliga GKplus-banor på helgfria vardagar samt efter kl 13.00 på lördagar, söndagar och helgdagar under perioden 1/5-31/10.

För dig som inte vill ha ett fullvärdigt medlemskap men trots det vill spela på GKplus-banorna till ett förmånligt pris finns ett greenfeemedlemskap: GKplus-klippet.
I medlemskapet ingår följande:
– Medlemskap i den klubb Du valt
– Fem personliga fria greenfeeronder på GKplus banorna
– Tidningen Svensk Golf
– Medlemskap i Svenska Golfförbundet
Du kan spela upp till 5 greenfeeronder på Din hemmaklubb, vilka dagar och tider Du vill, eller fördela dina fria spel på övriga GKplus-banor på helgfria vardagar eller efter kl 13 på lördag, söndag och helgdag. Max 1 fritt speltillfälle/bana.

GKplus samarbetet
är en stor medlemsförmån och bygger på ömsesidig respekt för samarbetspartnernas verksamheter.
Vi har upplevt en något ökad förekomst av så kallad NS (No Show) vilket innebär att spelare bokar starttid utan att nyttja tiden.
Det förekommer att samtliga spelare i bollen uteblir eller att man bokar fler spelare än de antal som kommer för att spela.

Vi påminner samtliga berättigade spelare att det inte är tillåtet att reservera tider utan att nyttja dem.
Avbokning skall ske senast dagen före reserverad speltid.
Om problemen inte upphör kommer klubbarna att införa regler som innebär att spelare som uteblir debiteras full greenfee och vid utebliven betalning blir spelaren avstängd från ytterligare GKplus spel.

Vänligen respektera samarbetet
/GKplus styrelsen