Stöd vår ungdomssatsning

Ungdomssatsning redStöd våra ungdomar!
Ängsö Golfklubb har under åren blivit känd som en golfklubb där alla är välkomna! Vi har bedrivit en stor ungdomsverksamhet under många år. Under året var det ca 100 barn och ungdomar som deltog på lärarledda och kunskapsanpassade träningar, ledda av vår PRO Fatah Guedra. För att kunna erbjuda bra och intressant utbildning för alla som är intresserade krävs det stora insatser från många håll.
Vi har många engagerade ledare men behöver ekonomiskt stöd från företag och privatpersoner.

Tillsammans kan vi stödja våra fina ungdomar!
Ditt namn/företaget får en skyltplats på klubbhusområdet tillsammans med alla som stöder ungdomssatsningen.
Dessutom presenteras ni på vår hemsida. Kostnad för skylt ca 200 kr tillkommer för företag. Gratis för privatpersoner.

Sätt in 1 000 kr på vårt bankgiro: 959-3401, skriv ungdomssatsning och ditt namn/företag. Till företag skickas kvitto.

För mer information: kansli@angsogolf.org, eller 0171-44 10 12 (val 2)

Stort tack för ert bidrag!