Utomlands

 Golfskola utomlands red

Golfskola i samarbete med Ving
Fatah Guedra, head pro på Ängsö Golfklubb i Västerås, har i många år främst i egen regi genomfört golfskolor i både Sverige och utomlands. De många återkommande golfarna vittnar om en lyckad kombination av en uppskattad  golfskola och fina resmål.

Fatah har svensk instruktörsutbildning (23 verksamma år i Sverige) och en  gedigen bakgrund inom sporten. Han är uppväxt på en golfbana och både hans far och två bröder är golfpron, den ena brodern i Versaille och den andre i Emmaboda. Förutom svenska och engelska talar Fatah franska och arabiska vilket kommer väl till pass i Marocko och Tunisien.

Med Fatah får Du hjälp att förbättra Din sving och njuta mer av golfspelet. Oavsett om Du är nybörjare eller singelhandicappare, junior eller senior, man  eller kvinna, så anpassas instruktionerna till Din nivå. Med videokamerans hjälp  får Du se Din egen svings bra och dåliga sidor för att få ökad förståelse för vad som bör förbättras. Vi går igenom alla delar av Ditt spel, bland annat långa slag med järn och trä, närspelsträning, spelstrategi och den mentala sidan av spelet. Kurslängden är fem dagar med två lektionstimmar varje dag. Därefter har Du  möjlighet att spela på banan. Förbokade speltider finns.

Tävlingar: Vi ordnar några tävlingar under veckan för de som vill delta och avslutar med gemensam middag och därefter prisutdelning.

För mer information och anmälan kontakta oss:

Telefon: 021-80 04 25, 0171-44 10 41, 0708-66 09 64
E-mejl: fatah.guedra@swipnet.se

 

 

Comments are closed.