Samarbetspartner?

Som idrottsklubb är vi starkt beroende av samarbeten och sponsorer…
…men vi vet också att ni vill ha något i gengäld!

På Ängsö Golfklubb har vi över 900 medlemmar och den förraAngso_Golf_Logo säsongen har vi över 9 800 Greenfeegäster! Det rör sig med andra ord om väldigt många golfare ute hos oss på Ängsö GK, visst vore det toppen att få berätta om Ditt företag för alla dom?

Hos oss kan ni marknadsföra er på många sätt! Skyltar är det traditionella såklart och vi har några lediga skyltplatser kvar, men man kan också göra reklam för sitt företag genom att skicka erbjudanden till våra medlemmar via vårt nyhetsbrev, eller lägga fram reklamblad i receptionen. Man kan arrangera företagsgolf hos oss eller ha sin konferens här. Det finns även goda möjligheter att visa upp sig och sin produkt på någon av våra tävlingar eller våra många aktivitetsdagar!

Vårt mål är att utöka och förvalta våra kontakter på bästa sätt, så därför erbjuder vi med jämna mellanrum kostnadsfri marknadsföring för befintliga samarbetspartners på lite olika sätt.

Vi är otroligt tacksamma för våra sponsorer och samarbetspartners och erbjuder exklusivitet för dem som önskar. Som klubb handlar vi vårt förbrukningsmaterial, men även inventarier och större inköp så långt det är möjligt från våra samarbetspartners.

Till sist men absolut inte minst, finns det många tillfällen att träffa andra företagare och knyta nya kontakter. Vi arbetar löpande för att förbättra vårt koncept, så att du som företagare och samarbetspartner känner att du får valuta för dina satsade pengar.

Ring gärna för mer information!
Lars Gustavsson 0707-44 10 12, kansli@angsogolf.org