Företagsgolf

Framgångsrika företag är duktiga på att vårda relationer. Företagsgolf är ett självklart verktyg i detta arbete. Härlig natur och avkopplande miljö gör golfen unik.
Det är i få andra sammanhang du har chansen att samla dina affärsbekanta under så många timmar och ha roligt samtidigt. Vi tar hand om markservicen under
tävlingen så att du och dina medarbetare kan ägna er åt kundvård.

Dagen börjar med incheckning på morgonen där man erhåller scorekort. Deltagare samlas därefter i restaurangen för att
gemensamt inta kaffe och smörgås och få information om företaget och dagens aktiviteter. Rangebollar för uppvärmning
inför dagens golfspel ingår i priset. Beroende på hur många ni är så är det antingen kanonstart eller löpande start. Två extra tävlingar ingår; längsta drive och närmast hål.
Efter avslutat spel är det återsamling i restaurangen för mat och prisutdelning. (Vid spel på eftermiddagen börjar man med lunch).

Bob9 red
Foto: Bobmenreport.com

Grundpaket företagsgolf måndag-torsdag
 * Planering och förberedelser tillsammans med dig
* Reklamplats (flaggor eller tält) på klubbhusområdet under dagen
* Lunch med måltidsdryck
* Framtagning av startlistor och utdelning av scorekort
* Skyltar till deltävlingar ställs ut: närmast hål- och längsta drive-skyltar
* Fria rangebollar
* Efter tävlingen tar vi emot scorekorten och sammanställer resultatlistan

Pris (exkl. moms) löpande start från 550 kr per person
Pris (exkl. moms) kanonstart från 595 kr per person

Självklart skräddarsyr vi er företagsgolf, exakt så ni vill ha det. Vi har även tilläggstjänster för det där lilla extra!

Exempel på tilläggstjänster.

• Beat the pro.
  • Clinic med vår Pro.
  • Prova-på-kurser för ickegolfare.
  • Prisbord

För mer information och bokning, kontakta klubbchef Lars Gustavsson